Accidente

Asigurările pentru accidente pot fi încheiate atât de persoane fizice cât și de persoane juridice ca polițe individuale sau de grup.

Această asigurare se recomandă în special acelor persoane care în urma desfășurării activității profesionale sunt expuse riscului de accidentare dar și persoanelor care prin activitățile și sporturile practicate își asumă riscuri care pot duce la accidentare sau deces.

Fiecare companie de asigurare are propria sa ofertă pentru asigurarea de accidente dar, în general, se acoperă invaliditatea sau decesul ca urmare a unui accident. Pe lângă aceste două riscuri acoperite puteți opta pentru extinderi cum ar fi: asigurarea și în afara programului de lucru (24 de ore din 24), cheltuieli de spitalizare, operații, etc. Unii asiguratori au polițe de asigurare în caz de accident, specific concepute pentru riscurile unor anume meserii sau activități, pentru pompieri, sportivi, etc.

O poliță standard va acoperi doar decesul și invaliditatea permanentă ca rezultat al unui accident, dar pot fi adăugate și alte clauze la poliță: invaliditate temporară, asigurare pentru boli profesionale, asigurare pentru consecințe estetice, asigurare pentru cheltuieli de spitalizare sau tratamente, compensarea pierderii de venit. Asigurarea nu acoperă decesul sau invaliditatea ca urmare a bolilor sau afecțiunilor decât dacă această clauză este specificată în poliță.


Pentru a primi o ofertă personalizată sau pentru orice informații, reprezentanții Leader Team vă stau mereu la dispoziție.