Despre noi

Leader Team Broker de Asigurare este o companie de brokeraj înființată în anul 2007 de către Răzvan Rusu. Compania se mândrește cu faptul că a reușit mereu să anticipeze tendințele pieței și oportunitățile de creștere. Din acest motiv, a avut un rol important în dezvoltarea unor produse de asigurare noi, alături de unele dintre cele mai mari companii de asigurare din lume.

Leader Team a fost prima companie de brokeraj din România care a oferit clienților săi asigurări de garanții ca o alternativă eficientă la mult mai costisitoarele scrisori de garanție bancară.

În plus, este una dintre companiile lider în domeniul asigurărilor de evenimente, ocupându-se până acum de asigurarea unora dintre cele mai mari spectacole din România, ca Finala Europa League de la București și toate spectacolele Cirque du Soleil.

Gradul de satisfacție al clienților a fost mereu cel mai important aspect al dezvoltării companiei. De aceea, Leader Team are un grad de reînnoire al polițelor dublu față de media pieței.

istoric

În timp ce piața a încetinit în ultimii 5 ani, Leader Team a avut o creștere substanțială a cifrei de afaceri și a portofoliului.

provocând piața

Leader Team s-a axat pe găsirea unor nișe precum și pe dezvoltarea de produse pentru care există o creștere constantă a cererii. De aceea a fost prima companie independentă de brokeraj care a oferit clienților săi asigurări complexe ca cele de garanții și cele de evenimente.

garanții

Răspunderi & Evenimente

Locuințe

modelul de business

Leader Team are un model de business unic în piață și care până acum s-a dovedit a fi un succes. Spre deosebire de majoritatea brokerilor, Leader Team are 4 agenți în timp ce alți brokeri au chiar și 20.000.

Asta înseamnă că toți clienții aparțin companiei și nu agenților independenți care sunt extrem de greu de controlat.

90% din portofoliu aparține companiei.

Cu alte cuvinte, folosind o echipă de doar 7 angajați și 2 manageri, Leader Team are
aceeași cifră de afaceri ca o companie care are între 40 și 60 de angajați.

alți brokeri

leader team

Servicii clienți
excelente

rata de reînnoire a polițelor