Echipa

Echipa Leader Team este împărțită în 2 departamente, conduse de manageri cu experiență. Fiecare este specializat pe diverse domenii de activitate și în fiecare an trec prin programe intensive de training pentru a fi la curent cu toate schimbările pieței. 

Răzvan Rusu

CEO & Manager Asigurări Complexe

Răzvan Rusu a înființat Leader Team în anul 2007 după ce anterior a lucrat pentru una dintre cele mai importante companii de asigurări  și mai apoi în industria auto. În trei ani a reușit să dezvolte portofoliul astfel că în 2010 compania a primit statutul de “Broker Premium” în relația cu cei mai mulți asiguratori importanți de pe piață.

Răzvan Rusu s-a ocupat de extinderea și dezvoltarea companiei încă de la început și a reușit să facă din Leader Team o companie de succes în domeniul brokerajului în asigurări.

În prezent el este cel care conduce compania dar și departamentul de asigurări complexe. Acest departament specializat oferă clienților soluții de asigurare care necesită cunoștințe specializate și acces la parteneriate cu societăți de asigurare afiliate Lloyds dar și servicii de audit al portofoliului de asigurări.

Andrei Popescu

Director Retail

Andrei Popescu este unul dintre cei mai vechi angajați ai companiei. A început ca  inspector de asigurare iar în timp a reușit să atragă din ce în ce mai mulți clienți și și-a perfecționat  cunoștințele prin cursuri de specializare.

Astăzi, Andrei Popescu coordonează departamentul de retail al companiei. El este responsabil de atragerea unui număr cât mai mare de clienți și de menținerea gradul de satisfacție al acestora la cel mai ridicat nivel.